Rendelj haza

Rendelj haza

Amennyiben nincs lehetőséged eljönni hozzánk, tekintsd meg kínálatunkat és rendeld meg ételed az alábbi felületek egyikén.

Finom reggeli, ebéd a cégedbe

Sokak szerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Rendeljetek az irodátokba finom és egészséges reggelit az egész csapat számára, a hét minden napján. Hetente változó reggeli menünkből választhattok, amelyet akár egyedi igényeknek megfelelően állítunk össze. Az ételeket minden reggel frissen készítjük és házhoz is szállítjuk. Ételkínálatért és árajánlatért írjatok nekünk a semmiextrakert@semmiextra.hu címre.

Finom reggeli, ebéd a cégedbe
Rendeld meg és gyere érte

Rendeld meg és gyere érte

Ha személyesen jönnél el ételedért, akkor telefonon vagy az alábbi online felületünkön keresztül adhatod le rendelésed. Vendéglátóhelyként fontosnak tartjuk, hogy felelősséget vállaljunk környezetünkért, ezért tagjai vagyunk a Rakun dobozközösségnek. Amennyiben te is előfizetőjük vagy, tőlünk teljesen hulladékmentesen viheted haza ételed.

SEMMI EXTRA és egy kis KERT

Napi menü ajánlat

Választott ételek

  • Összesen
    0 Ft
A végösszeg a csomagolás költségét nem tartalmazza. 80Ft/doboz, amelyet a helyszínen a fent látható végösszeghez adunk hozzá. Amennyiben saját vagy Rakun dobozközösség tagjaként viszed el a rendelt ételeket, akkor a csomagolás költségét természetesen nem számítjuk fel. Kérjük, jelezd a megjegyzés rovatban, hogy milyen csomagolásban szeretnéd átvenni az ételedet.

Adataim