Rólunk pár szóban
Semmi Extra éttermek

Rólunk pár szóban

A Semmi Extra étterem gondolata négy barát fejéből pattant ki 11 évvel ezelőtt a Velencei-tó partján. Azóta töretlen lendülettel dolgozunk azon, hogy olyan helyet hozzunk létre számotokra, ahol jól tudjátok érezni magatokat a barátaitokkal, egy pohár sörrel a kezetekben vagy a család minden tagjával egy vasárnapi ebéd alkalmával is.

Jelenleg két étteremmel várunk titeket a hét minden napján. Míg a Bartók Béla úti egységünk megmaradt egy könnyed, street foodos helynek, addig a Lajos utcában a jól ismert hamburgerek, lepények mellett bistro konyhával is várunk benneteket. Mindkét éttermünket úgy alakítottuk ki, hogy a kisebb-nagyobb társaságok és a családok is otthon érezhessék magukat, ezért legfiatalabb vendégeinket gyerekmenüvel és gyereksarokkal várjuk. No és persze négylábú kedvenceiteket sem kell otthon hagynotok, ha beugranátok hozzánk enni vagy csak inni egy jót.

Rendezvényed a semmi extrában
Egy szuper helyszín, szuper élmények

Rendezvényed a semmi extrában

Ha nagyobb társasággal jönnétek hozzánk, ne felejtsetek el asztalt foglalni telefonon vagy tablebookon keresztül, amit az alábbi linkre kattintva tudtok elérni.

Amennyiben helyszínt kerestek esküvőre, születésnapra, kisebb vagy nagyobb csapatépítőre, workshopokra, céges rendezvényekre, akkor is jó választás mindkét Semmi Extra étterem. Kérjetek árajánlatot telefonon vagy e-mailen keresztül.