Vászontáska Hosszú Fülű – Cicás

1.390 HUF

Pamutvászonból készült natúr termék. Jó a teherbírása, ideális bevásárláshoz vagy akár pékáru tárolásához is.

Eddig nincs értékelve

A Garat Malomnál törekszünk arra, hogy minél jobban védjük a Földet, és ha lehet minél kevesebb szemetet termeljünk. Lisztjeink elsősorban papír zacskóban kerülnek a polcokra, így emellé kitaláltuk a mi, saját dizájnú vászontáskáinkat.  Remek megoldás a mindennapi használathoz, a műanyag zacskók zero waste, műanyagmentes alternatívájaként.
Tapasztalatunk azt mondja, hogy valószínűleg Te is nagyon fogod szeretni, hiszen kis helyen elfér és nagy a teherbírása, továbbá használatával könnyedén elkerülheted az egyszer használatos műanyag csomagolásokat.
Ha lehet tarts magadnál egyet-kettőt, mert bármikor kisegít egy bevásárlás során, és vigyázz, mert az ismerőseid is hamar rákattannak.  ????
Vászontasiaink jelenleg kettő különböző dizájnnal és fül mérettel vásárolhatóak meg

Anyaga: 100% pamutvászon.
Mérete: 38 x 42 cm
Mosása: maximum 30-40 °C-on, gépben mosható.
Fontos tudni! Az első mosás után várható lesz, hogy minimálisan zsugorodni fog a zsák mérete, kizárólag a pamutvászon tulajdonságai miatt. Ennek mértéke a mosás hőfokától függ, általában 10% körüli. A későbbi zsugorodás elkerülhető, ha a mosási hőmérséklet a későbbiek során sem emelkedik 30-40 °C fölé.

Hozzászólások

Hozzászólások
0

Hozzászólás küldése

Még 1000 karakter áll rendelkezésére

A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik ennek az internetes portálnak a véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Márka:
Garat Malom