Tubi 60 0,77L

14.990 HUF

Gyártó: Tubi 60
Ital fajta: Likőr
Kiszerelés: 0.77 liter
Alkoholtartalom: 40 %
Kiszerelés fajtája: Palack
Egységár: 19038Ft/liter

Eddig nincs értékelve

Létezik egy ital, amit egyszerre imádnak a tel-avivi hipszterek és a kellemes bitterek barátai. A Tubi 60-ban izgalmasan keverednek a citrusos, gyömbéres, ánizsos és kurkumás zamatok, és valami egészen egyedülálló keleti élményben mártózhatunk meg! A Tubi 60 sajátos mítoszához az is hozzátartozik, hogy legnagyobb rajongói szerint egyáltalán nem okoz másnaposságot, ezért mielőbb érdemes tesztelni ezt a nem mindennapi párlatot!

A napjainkban egyre népszerűbb, 40%-os alkoholtartalommal bíró italt két leleményes testvér, Hilal és Yanai Tubi alkották meg a szüleik haifai otthonában (igen, akkoriban még ők is otthon laktak). A két fivér startupként rúgta be a Tubi 60 motorját. Egy olyan ital könnyű és stílusos ital készítésére törekedtek, amelyből még nincs a piacon, könnyen fogyasztható, és némi élénkítő hatással is rendelkezik (nem tudjuk pontosan, milyen összetevőnek köszönhetően, de sokan a khat leveleknek tulajdonítják ezt a hatást). 

2012-ben jött létre „Tubiék” keze alatt az aromák kiváló harmóniája, és 2013-ban engedélyt kaptak az izraeli piacon való terjesztésre. 2014-ben már a jeruzsálemi bárokban is lehetett Tubi 60-at kortyolni, és gyakran hosszú sorokban álltak az emberek a Tubi üzlete előtt, mielőtt megérkezett volna a friss szállítmány. A siker nyomán a Tubi testvéreknek növelnie kellett a termelési kapacitást, így hamarosan egy korszerűbb haifai szeszfőzdébe költöztek. 

2017-ben végre világszerte elérhetővé vált a gyantás, fűszeres és rózsa kivonatos ízeket is felvonultató energikus keleti különlegesség.

Hozzászólások

Hozzászólások
0

Hozzászólás küldése

Még 1000 karakter áll rendelkezésére

A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik ennek az internetes portálnak a véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Márka:
Tubi 60