Fabric Madagascar bean to bar étcsokoládé 72%

1.665 HUF 1.850 HUF

Eltarthatóság: 12 hónap

Eddig nincs értékelve

A Madagascar bean to bar étcsokoládé nem csak a kakaóbab termőterülete, de az alkalmazott eljárást tekintve is különleges. A "bean to bar", azaz kakaóbabtól a tábláig eljárás azt jelenti, hogy a csokoládé készítő onnantól kezdve, hogy a nyers kakaóbab a kezébe kerül, a feldolgozás valamennyi fázisát maga végzi. Ez többek között a pörkölés erősségét, a cukortartalom meghatározását és a finomítási időt is magában foglalja, ami által az elkészült csokoládé teljesen egyedi ízvilágot és karaktert kap.

Aroma, színezék, mesterséges ízfokozó és adalékanyag mentes.

Hozzászólások

Hozzászólások
0

Hozzászólás küldése

Még 1000 karakter áll rendelkezésére

A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik ennek az internetes portálnak a véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.